referenties

Uit de CSR-evaluaties van mijn cliënten na afloop van een traject:

“Er wordt een zeer gedegen intake gedaan om een goed beeld te krijgen”.

“Ik ben tevreden  over mijn coach. Ze doet er alles aan om jou, op jouw eigen manier te coachen. En op een hele rustige en prettige wijze.”

 “Bij Corine voelde ik me veilig. Ze is erg betrokken, doortastend, betrouwbaar en professioneel. Ik ben blij en dankbaar dat ik een coach als Corine heb getroffen in zo’n verwarrende periode als burn-out. Ik heb mijn behoeftes en grenzen leren kennen en geleerd er naar te handelen. Ik heb hierdoor meer zelf vertrouwen gekregen omdat ik weet welke keuzes te maken. Dat gaat gepaard met vallen en opstaan maar daar leer ik elke keer opnieuw van. Ik mag fouten maken en hoef daar niet van in paniek te raken. Ik kan er soms al zelfs om lachen.”

“Ik vond het erg prettig dat ik elke keer na de sessie een mailtje kreeg met de gegeven tips nog op een rijtje + eventueel behulpzame linkjes. Dit ontlastte mij zeer met het eventueel zelf opzoeken en überhaupt in het onthouden van de gegeven tips/huiswerk tijdens de sessies.”

“Het was aangenaam dat er echt individueel, met een op mijn karakter afgestemde, persoonlijke aanpak mijn problemen werden behandeld. De coach bood een pro-actieve therapie waardoor ik ook echt het gevoel kreeg dat mijn problemen op te lossen/onder controle houdend te zijn binnen afzienbare tijd.”

“Ik gun iedereen een Corine!”