contact

Je kunt me bellen of mailen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen dan door waar je mee komt, wat je verwachtingen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Ik hoor dan ook graag meer over je, over je dagelijkse leven en je achtergrond. Ik zal je vertellen of datgene waar je mee komt geschikt is voor mij, of dat een andere aanpak of begeleider geschikter is voor je. Er is ook ruimte om vragen te stellen. Na het gesprek beslis je of je wel of niet met me verder wilt.

Ik ben bereikbaar op 020 6899386 of info@claveaux.org. Mijn praktijkruimte is in de Ite Boeremastraat in Amsterdam Oud-West, dichtbij het Leidseplein in Amsterdam: goed bereikbaar met fiets, auto en o.v.

  

Een kennismakingsgesprek duurt een uur en kost € 50,–.

Kom je vanwege spanningsklachten of burn-out? Dan heb je ook de mogelijkheid te starten met een uitgebreide intake: ik stuur je een vragenlijst, een professioneel meetinstrument, die je online invult. Daarna hebben we twee gesprekken waarin duidelijk wordt hoe het staat met je stress, vermoeidheid en belastbaarheid. En wat er nodig is om te herstellen en weer energiek en belastbaar te worden. Dit kost € 190,-
Dit kan zonodig aangevuld worden met een psychofysiologische meting.

Heb je een werkgever? Deze neemt regelmatig de kosten van een begeleidingstraject op zich. Ik maak graag een offerte op maat voor je.