contact & tarieven

Je kunt me bellen of mailen om een afspraak te maken voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. We nemen dan door waar je mee komt, wat je verwachtingen zijn en wat ik voor je kan betekenen. Ik hoor dan ook graag meer over je, over je dagelijkse leven en je achtergrond. Ik zal je vertellen of datgene waar je mee komt geschikt is voor mij, of dat een andere aanpak of begeleider geschikter is voor je. Er is ook ruimte om vragen te stellen. Na het gesprek beslis je of je wel of niet met me verder wilt.

Ik ben bereikbaar op 020 6899386 of info@claveaux.org. Mijn praktijkruimte is in de Ite Boeremastraat in Amsterdam Oud-West, dichtbij het Leidseplein in Amsterdam: goed bereikbaar met fiets, auto en o.v.

  

Een kennismakingsgesprek duurt een half uur en kost € 49,–.

Kom je vanwege spanningsklachten of burn-out? Dan heb je ook de mogelijkheid te starten met een uitgebreide intake: ik stuur je een vragenlijst, een professioneel meetinstrument, die je online invult. Daarna hebben we twee gesprekken waarin duidelijk wordt hoe het staat met je stress, vermoeidheid en belastbaarheid. En wat er nodig is om te herstellen en weer energiek en belastbaar te worden.
Dit kan zonodig aangevuld worden met een psychofysiologische stressmeting.

Voor de begeleiding kun je met je werkgever afstemmen of hij de kosten wil vergoeden, eventueel deels. In het kader van herstel of preventie van ziekteverzuim en arbeidsongeschiktheid zijn werkgevers in toenemende mate bereid om de kosten van begeleiding op zich te nemen. In geval van uitval zijn werknemer en werkgever beide verantwoordelijk voor reïntegratie.

Indien je geen werkgever hebt of deze niet aan de kosten kan of wil meetalen, kun je de kosten van de begeleiding voor de inkomstenbelasting aftrekken als “scholingskosten”, mits er een verband bestaat met een verbetering van het inkomen of het verkrijgen van een (nieuwe) baan.

Tarieven

Particulier:

Kennismaking (30 min.): € 49,00

Uitgebreide intake; twee sessies en vragenlijst stressklachten:  € 198,–*

Begeleidingssessie stressklachten (60 min.):  € 99,–*

Mindfulness op maat (60 min.): € 85,– *

Verslaglegging voor bedrijfsarts (40 min.): 39,– *

*Wil je graag door mij begeleid worden, maar zijn deze bedragen te hoog voor je? Neem dan contact met mij op, dan kunnen we bespreken welk tarief wel mogelijk is voor je.

Zakelijk:

Uitgebreide intake; twee sessies en vragenlijst stressklachten:  € 260,–

Begeleidingssessie stressklachten (60 min.):  € 130,-

Ik maak graag een offerte voor een traject op maat, inclusief intake, een aantal maal afname van de vragenlijst stressklachten en verslaglegging aan bedrijfsarts.

Lokatie